Izrada novog weba za Event klub i Bedžer tvrtke Jagma

Jagma d.o.o. započela su provedbu EU projekta: „Izrada weba za Event klub i Bedžer tvrtke Jagma“

Dana 14.02.2019. godine Jagma d.o.o. potpisali su Vaučer o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte u okviru  Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3d1 „Poboljšani razvoj i rast MSP-ova na domaćem i stranim tržištima“ koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Dodjelom vaučera putem ovog Poziva na dostavu projektnih prijedloga potiču se MSP-ovi na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga. Ovim Pozivom doprinijet će se rješavanju identificiranih slabosti MSP-ova vezanih uz nedostatnu i neadekvatnu primjenu e-commerce i m-commerce mrežnih rješenja u svrhu boljeg tržišnog pozicioniranja istih.

Ovim projektom razvija se web rješenje za inovativni proizvod i uslugu tvrtke Jagma – Event klub kao platforme za razmjenu dobre prakse i ideja iz kongresnog turizma (event-klub.hr) te Bedžera (bedzer.com) inovativnog proizvoda namijenjenog organizatorima kongresa i konferencija.

Osnovni podaci o projektu:

Naziv projekta: Izrada novog weba za Event klub i Bedžer tvrtke Jagma

Trajanje:  14.02.2019.-  20.01.2020.

Ukupna vrijednost projekta: 100.050,00 Kn

Odobrena bespovratna sredstva: 56.028,00 Kn

Korisnik: Jagma .d.o.o.

Opći cilj: povećanje profitabilnosti malog poduzetnika, očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta, povećanje konkurentnosti mikro poduzeća te rast izvoza i prihoda

Kontakt osoba: Ana Rakić

Specifični ciljevi: Poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima

Više informacija na: